Be-Responsible is geen gewoon bedrijf. Wij hebben een missie:
Het doorbreken van het gebrek aan kennis met betrekking tot afhankelijkheidsproblematiek en mensen laten weten dat je vandaag de dag niet vast hoeft te blijven zitten in verslaving of doseringsproblematiek.
Er is een oplossing en waar mogelijk helpen we medewerkers die vastzitten door de brug naar hulp te slaan.

Maar er is meer: 'Jongeren zijn de medewerkers van de toekomst'. Ook zij hebben goede en eerlijke informatie nodig.
Be-Responsible is nauw verbonden aan Be Aware. De Stichting geeft voorlichting op scholen over 'Gewoonten en Verslaving'. Jongeren krijgen in een dagdeel inzicht in de risico’s van gebruik van middelen of processen. Deze voorlichtingen gaan over social media, gamen, eetstoornissen, alcohol, blowen en andere drugs. Tevens wordt getracht de jongeren weerbaar te maken tegen groepsdruk.

Be Aware geeft inmiddels voorlichting bij zo'n 100 scholen en bereikt jaarlijks 12.000 jongeren.
Nog veel te weinig...... Ieder kind heeft recht op voorlichting!

Be-Responsible is sponsor van Stichting Be Aware. Ook u kunt sponsor worden en jongeren van voorlichting voorzien. Dat kan met het Scholen Adoptie Plan (SAP). Be Aware zoekt dan contact met een school van uw keuze of in uw directe omgeving. U weet en ziet dan waar uw geld heen gaat. Be Aware is een ANBI Stichting.
Wilt u meer weten, of heeft u een idee voor een school waarvoor deze voorlichting interessant zou kunnen zijn, neem dan contact op met:
info@stichting-be-aware.nl